Berichtgeving rond het coronavirus

SeeTrue, 20 april 2020

Beste mensen,

Wij hopen dat jullie in een goede gezondheid verkeren. De crisis door het coronavirus raakt ons allemaal en heeft ook consequenties voor de activiteiten die wij vanuit SeeTrue organiseren.
Zekerheid is in deze tijd moeilijk te geven. Veranderingen volgen zich snel op en veel mensen worden op allerlei manieren direct en indirect ‘geraakt’ door het coronavirus. Hier zullen we ons toe moeten verhouden. Onze gedeelde menselijke kwetsbaarheid, verbondenheid met en afhankelijkheid van elkaar is hierin erg voelbaar.
De ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus en de maatregelen, afgekondigd door de overheid, hebben dermate invloed dat wij genoodzaakt zijn ons activiteitenaanbod verder daarop af te stemmen.

Voor de activiteiten die we vanuit SeeTrue organiseren betekent dit:

Live bijeenkomsten

Fysieke bijeenkomsten willen we weer gaan organiseren vanaf juni 2020. Voorlopig zijn er dus nog steeds geen live bijeenkomsten.
Voor opleidingen die niet konden starten is er een nieuwe planning gemaakt. Zie de website.

Online

We bieden als alternatief een aantal opleidingen online aan. Het is uitdagend om de mogelijkheden van online scholing te benutten. De eerste ervaringen en evaluaties hiermee zijn positief. Voor de mindfulness opleidingen zijn de accreditaties en erkenningen geregeld voor het online aanbod.

We onderzoeken nu hoe we de noodzakelijke erkenningen en accreditaties rond te krijgen van de andere opleidingen. Kijk hier voor stand van zaken betreffende de accreditaties. 

Er komt regelmatig nieuw aanbod bij dus houd onze website en nieuwsbrief in de gaten. Je kunt hier al eens kijken welke opleidingen we online aanbieden.

Online retraite

Om tegemoet te komen aan de behoefte om in deze tijd van sociale afstand en isolatie toch te verbinden in het beoefenen van mindfulness heeft SeeTrue in samenwerking met IAM een online retraite met dagelijks live begeleide oefening georganiseerd die nog de hele maand april zal doorlopen. Je kunt hier nog altijd bij instromen. We hebben al gemerkt dat het een mooie ondersteuning kan bieden in een uitdagende tijd.

Meer info of inschrijven hier .

Hartelijke groet

SeeTrue Team

Expert in Mindfulness, ACT, Positieve Psychologie, Compassie en Heartfulness

Expert in Mindfulness

Vanaf 2007 meer dan 6000 tevreden deelnemers aan de mindfulness training

Sinds 2008 meer dan 2000 trainers opgeleid

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Copyright (c) SeeTrue 2022